Биография, възраст, измервания, гадже, песни и кариера на Colbie Caillat

Биография на Colbie Caillat

Colbie Caillat е американски автор на песни, певец, актриса, пианист и китарист. Чрез използването на уебсайта за социални мрежи MySpace тя стана известна. С течение на времето тя подписа с Universal Republic Records. През юли 2007 г. тя издава дебютния си албум „Коко“.



Възраст на Колби Кайла

Тя беше родена на28 май 1985 г. в Малибу, Калифорния като Колби Мари Кайе. Тя е на 33 години.



Коя е годеницата на Colbie Caillat’s?

Тя има връзка от 2009 г. с Джъстин Йънг, който е американски певец, пеещ съвременна хавайска музика. Двамата се сгодиха през май 2015 г.

Лукас Неф Нет Уърт

Измервания на Colbie Caillat

Височина: Тя стои на височина 5 фута 9 инча.



Тегло: Тя тежи 58 кг.

Размер на сутиена: Тя носи сутиен с размер 32B.

е Холи Уорлик, омъжена за Сюзън Патън

Номер на обувка: 9 (9 САЩ).



Colbie Caillat Ранен живот

Тя е родена в Малибу, Калифорния и израснала в Нюбъри Парк, Калифорния. Тя е родена от Кен Кайлат, баща й, който е продуцент и Даян Лайнеке. Тя също има сестра. Като дете посещава класове по пиано и на 11-годишна възраст тя остава очарована от изпълнението на Lauryn Hill Сестра акт 2. По-късно тя се запознава с продуцента Mikal Blue, който я наема да пее техно песни, които се използват в модни ревюта. На 19-годишна възраст тя започва да свири на акустична китара и Микал й помага да запише първата си песен.

Кариера на Colbie Caillat

На 10 юли 2007 г. тя издава дебютния си албум, Кокосов орех в Азия и Австралия и седмица по-късно в Северна Америка . Албумът е сертифициран два пъти платинено от RIAA с 2 000 000 бройки, изпратени в САЩ

Първият сингъл на нейния албум „Bubbly“ е номер 2 на поп 100 и номер пет в американския Billboard hot 100. В продължение на 19 седмици той е начело на Hot Adult Contemporary Tracks и в продължение на 14 седмици е в класацията на Hot Adult Top 40 Tracks. На 7 март 2008 г. тя издава третия си сингъл 'The Little Things' в Германия, а през октомври 2008 г. в САЩ сингълът 'The Little Things' не се представя добре в американската класация и е най-слабият й сингъл в класацията. албум. Беше обявено, че Кайла ще тръгне на акустично турне за новия си албум, Сесиите в Малибу на 14 юни 2016 г. Първият сингъл от албума „Goldmine“ излезе на 22 юли 2016 г.



Colbie Caillat
Colbie Caillat

Отиде на Запад

През 2008 г. тя създава група, наречена Gone West, заедно с приятеля си Джъстин Йънг, Джейсън Рийвс, дългогодишен сътрудник и съпругата на Рийвс Нели Джой. На 26 октомври 2018 г. групата дебютира в Grand Ole Opry. Gone West по-късно подписа с лейбъла Grayscale Entertainment.

защо Адам Гацола напусна Джейми Дейвис

Награди и номинации на Colbie Caillat

Година Награди Категория Получател Резултат
2008 г. Награди за Teen Choice Избор изпълнител пробив общ Номиниран
Избор на музика - любовна песен “Bubbly” Номиниран
Американски музикални награди Изпълнител на T-Mobile общ Номиниран
Награди на Billboard Music Изгряваща звезда общ Спечелени
2009 г. Награди BMI Pop Автор на песни на годината Colbie Caillat Спечелени
Песен на годината “Bubbly” Спечелени
Награди за Teen Choice Избор на музика: Hook Up „Късметлия“ Номиниран
2010 г. наградите 'Грами Албум на годината Безстрашен (в ролята на артист на Тейлър Суифт) Спечелени
Най-добро поп сътрудничество с вокали „Лъки“ (с Джейсън Мраз) Спечелени
„Дишай“ (с Тейлър Суифт) Номиниран
Най-добър поп вокален албум Пробив Номиниран
Награди на People’s Choice Любима музикална колаборация „Лъки“ (с Джейсън Мраз) Номиниран
2014 г. наградите 'Грами Най-добра песен, написана за визуални медии 'И двамата знаем' Номиниран
2015 г. MTV Video Music Awards Най-добро видео със съобщение 'Опитвам' Номиниран
2019 г. наградите 'Грами Най-добър R&B албум Секс и цигари (като артист на Тони Бракстън) Номиниран

Дискография на Colbie Caillat

  • Кокосов орех (2007).
  • Пробив (2009).
  • Всички вас (2011).
  • Коледа в пясъка (2012).
  • Циганско сърце (2014).
  • Сесиите в Малибу (2016).
Colbie Caillat
Colbie Caillat

Colbie Caillat Instagram



Вижте тази публикация в Instagram

Singing ’“ Bubbly ”с баща ми 68’ Martin

Публикация, споделена от Colbie Caillat (@colbiecaillat) на 6 март 2019 г. в 6:54 ч. PST

Зарежда се ... Зарежда се ...

Colbie Caillat Twitter

който е женен за Ийстън Корбин

Colbie Caillat Facebook

YouTube канал на Colbie Caillat

| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |